Благодійний Фестиваль Казкові Передзвони в 2013 році

   Казкові Передзвони В рамках всіх зимових свят та Художньої Премії "Золотий Пензлик", наша молодіжна організація "Наше щасливе життя" за підтримки Благодійного Фонду "Патріот Запоріжжя" та Благодійного Фонду Костянтина Кондакова провела вже ІІ Міжнародний Благодійний Фестиваль талантів "Казкові Передзвони"
 
Розпочався проект 25 листопада 2013р. з анонсуючої прес-конференції в запорізькій інформаційній агенції "ВЕСТИ-ИНФОРМ", після якої з наступного ж дня, 26 грудня, за підтримки Благодійного Фонду Костянтина Кондакова, дитячих журналів "Ангелятко", "Колобочок" та "Пізнайко" відбувся ряд безкоштовних творчих майстер-класів в обласних притулках, дитячих будинках й інтернатах.
 
Окрім творчих майстер-класів, відбулася також і в рамках Фестивалю 29 листопада на базі Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва інтеграційна зустріч молоді та дорослих "Рівний рівному", де молодь з особливими фізичними потребами ділилася зі звичайними однолітками секретами "виживання", творчих та спортивних досягнень.

Фестиваль талантів

Фестиваль Казкові Передзвони Сам Фестиваль талантів "Казкові Передзвони" відбувся протягом 3х днів.
06 грудня зранку на великій сцені Палацу Культури "Орбіта" протягом майже 6 годин змагалися поміж собою в професіоналізмі сольні та колективні вокалісти з різних куточків України та з-за кордону за номінаціями "естрадний вокал" та "академічний вокал".
В обід в малій залі ПК почали змагатися поміж собою сольні та колективні танцюристи за номінацією "сучасна хореографія".
Зранку 07 грудня почали змагатися поміж собою юні майстри з "циркового мистецтва". Переможці цих трьох відбіркових етапів стали учасниками Гала-Концерту, де вже змагалися за абсолютну першість.
 
Гала-Концерт ІІ Міжнародного Благодійного Фестивалю талантів зібрав майже повну залу глядачів.
Воно й не дивно - на сцені виступатимуть найкращі з кращих дитячо-юнацькі колективи та а також - зіркові Журі - солістка Національної опери України - Олена Гончарук, та співак, шоу-мен та телеведучий - Артур Боссо.
Фестиваль Казкові Передзвони  
Наступного ж ранку, 08 грудня 2013, в рамках Фестивалю "Казкові Передзвони" відбулася безкоштовна екскурсія музеями Запоріжжя й острову Хортиця та святковий обід у справжній козацькій корчмі для колективів, які змогли залишитися й Зіркових Експертів нашого Фестивалю.
 
Всі три фестивальні дні творчі колективи з різних куточків України та світу мешкали в гостинному турготелі "Хортиця".

Відео-сюжети Фестивалю